Adidas Slippers Dames

Heel langzaam komt het voorjaar en de zomer wat dichterbij. Tijd om die warme laarzen aan de kant te gooien en wat meer lucht aan je voeten te geven. Warme schoenen maken langzaam plaats voor open schoenen en slippers. Slippers zijn prima voor je voeten, maar om er nu dag in dag uit op te lopen is een beetje te veel van het goede. Ben je van plan slippers te gaan dragen bij mooi weer, koop dan een paar exemplaren met kwaliteit. Adidas slippers voor dames, kunnen op elk gewenst moment worden gedragen. Maar vooral naar zwembad of strand zijn de Adidas slippers het perfecte schoeisel.

Slippers aanschaffen

Ben je van plan slippers te gaan aanschaffen let dan op een aantal zaken. Een slipper met een dikke zool is aan te bevelen. Adidas slippers hebben allemaal een dikke zool. Voor zowel dames als heren. Loop je langer dan een uur op slippers, dan is een voetbed heel prettig. Platte slippers zorgen ervoor dat je tenen meer werk moeten doen. Dat wil best voor een half uurtje maar ook echt niet langer!

De zool moet stevig zijn. Wanneer je de zool kunt dubbelvouwen is deze niet stevig genoeg om er lang op te lopen. De pasvorm is ook erg belangrijk. Te grote slippers zitten heel onprettig. Je tenen schuiven steeds over het randje aan de voorzijde. Te klein is natuurlijk helemaal oncomfortabel. Je kunt blaren krijgen en wanneer de rand over de voorvoet te strak zit kun jeĀ  je tenen niet meer bewegen.

Adidas aanschaffen

Adidas is een merk wat in de loop van de jaren zijn sporen wel heeft verdiend. Ben je op zoek naar een goed paar slippers voor dames, dan is de Adidas adilette Slipper precies het schoeisel wat je nodig hebt. Deze slippers hebben een lichtroze voetbed wat comfortabel aanvoelt tijdens een warme dag op het strand. De band over de voorvoet is voorzien van de drie Adidasstrepen in een mooie, felroze kleur. De voetzool biedt veel grip op verschillende soorten ondergrond. Kortom, een stevige slipper die geschikt is voor strand, zwembad of tuin.