Acqua Di Parma

Italië is een heerlijk land om vakantie te vieren en mooie steden als Rome of Florence te bezoeken. De geuren van Acqua di Parma vinden hun oorsprong in dit zonnige land. Een Eau de toilette of een lekkere  Eau de cologne hebben authentieke geuren die doen denken aan de Italiaanse landschappen met hun geurende cipressen. Frisse topnoten zijn kenmerkend voor elk parfum van dit merk. Bergamot en citrus zijn de geurnoten die je altijd weer tegenkomt in dit fantastische parfummerk. Acqua di Parma is een exclusief merk wat staat voor elegantie en stijl.

Parfum gebruiken

Het gebruik van parfum is sinds de middeleeuwen al bekend. In die jaren was een grondige reiniging van het lichaam uit den boze. Badhuizen werden gesloten omdat men dacht, dat je, doordat de poriën open gingen tijdens een warm bad, ziektes als de pest je lichaam konden binnendringen. Om vieze geuren te verdoezelen werd daardoor veel parfum gebruikt.

Het gebruik van een goede eau de toilette of parfum, heeft tegenwoordig als reden dat je jezelf daardoor aantrekkelijker voelt. Geur is belangrijk bij het veroveren van een man of vrouw. Een geur kan iets zeggen over de persoon. Vrouwen dragen, wanneer ze op mannenjacht gaan, graag een verleidelijk luchtje. Sommige mensen herken je direct aan hun parfumgeur. Deze dragen ze vaak een leven lang, omdat ze vinden dat deze bij hen hoort.

Geheugen

Bepaalde geuren brengen herinneringen met zich mee. Heb je een bepaald geurtje gedragen tijdens bijvoorbeeld je eerste ontmoeting met je nu huidige echtgenoot? De geur die je toen droeg zal je daar altijd aan blijven herinneren.

De mooiste producten


Maak mooie herinneringen met Acqua di Parma. ACQUA DI PARMA ROSA NOBILE is een eau de parfum die je nooit meer vergeet. Een aroma van rozen die niet zwaar is, maar fris en vrouwelijk. Een uniek kwaliteitsparfum welke lang aanwezig blijft. Verkrijgbaar in flesjes van 100 ml. en scherp geprijsd!