Abercrombie and Fitch

Abercrombie & Fitch is van oorsprong een bedrijf welke detaillist is in vrijetijdskleding. Al sinds 1892 is dit bedrijf op de markt met buitenkleding. Een succesvol bedrijf waar enorm veel mensen hun boterham hebben verdiend en nog steeds doen. In de loop der jaren is men overgegaan tot de verkoop van eau de parfum en lichaamsverzorgingsproducten. Er zijn een aantal aantrekkelijke geurlijnen en lichaamsverzorgende producten ontwikkeld die geschikt zijn voor dames en heren.

Lichaamsverzorging en heerlijke geuren voor de vrouw

De geuren van Abercrombie & Fitch geven de hedendaagse vrouw een grote mate van zelfverzekerheid. Je voelt je 100% vrouw wanneer je een parfum van Abercrombie en Fitch draagt. Voor een vrouw is een parfum eigenlijk net zo belangrijk als haar favoriete schoenen en tassen. Persoonlijke stijl betekent ook kiezen voor een geur die bij je past.

Geurenfamilie

Abercrombie & Fitch hadden als eerste parfum Perfume No.1 in de collectie. Pioenrozenblaadjes, witte peper en sappige tangelo zorgen voor een geweldige combinatie. Bloemen en specerijen voeren de boventoon en geven een rijk aroma. Net zo moeilijk te weerstaan als parfum Undone. Deze geur heeft een romantisch, vrouwelijke bouquet. Jasmijnbloesem, citrus en een klein beetje vanille zorgen voor een dromerig en romantisch aroma.

Warm en sensueel

Geuren voor elke gelegenheid

Eigenlijk zou je de gehele collectie in bezit moeten hebben. De variatie van de damesgeuren hebben alles in zich. Bloemrijk maar ook fruitig. De nevels en parfums hebben mooie aanvullingen in de vorm van douchegels en bodylotions. Ook de handcrémes zijn favoriet onder de vrouwen.

Lichaamsverzorging voor mannen

Ook voor de heren heeft Abercrombie en Fitch de juiste geuren en lichaamsverzorging.

De Fierce geur- en verzorgingslijn is speciaal ontwikkeld voor moderne heren. Sandelhout, oceaanbries en muskus zijn de ingrediënten die deze geurlijn zo authentiek maken. Verkrijgbaar in de vorm van cologne’s, bodywash en deodorant. Ook de Fierce Confidence behoort tot de Fierce-familie en zou elke man moeten ontdekken.

De mooiste producten