Klik aan klik uit schakelaar

Om verlichting etc. te laten ontbranden heb je een schakelaar nodig. Sinds de elektriciteit is uitgevonden zijn er ook schakelaars op de markt verschenen. Een elektrische lamp moet immers aan- en uitgeklikt kunnen worden. Schakelaars zijn in de loop van de jaren verbeterd en hebben een mooier uiterlijk gekregen. Vroeger was er het ronde model met in het midden de aan- en uitknop. Tegenwoordig kunnen we gebruik maken van prachtige design schakelaars.

Klik aan klik uit

Een mooi voorbeeld van functionele schakelaars is de KlikAanKlikUit Startset – 3 Schakelaars met Afstandsbediening. Een mooi staaltje van draadloze kunststof schakelaars die met een afstandsbediening kunnen worden gebruikt. Kan benut worden via een app op je smartphone.

Handig product

Dit product kan worden gecombineerd worden met een schakelaar en met de handige afstandsbediening, die de lampen in je living aanzetten. Wanneer je deze afstandsbediening bij de buitendeur neerlegt, kan bij binnenkomst direct je huis worden verlicht door op een knopje te drukken. Wanneer je vertrekt kan de verlichting uit worden gedaan.

De opbouwschakelaar

Klik aan klik uit heeft een mooie collectie schakelaars die er design uitzien en functioneel zijn. KlikAanKlikUit Opbouwschakelaar – AWST-8800 is een mooi voorbeeld van aantrekkelijke schakelaars. Deze draadloze opbouwschakelaars zijn van kunststof. De garantietijd is twee jaar. Het garantiebewijs laat zien waar je allemaal recht op hebt.

Batterij

De batterij gaat minimaal een jaar of 2 mee. Dus geen omkijken daar naar. Een schakelaar die een hoop gedoe scheelt met kabels trekken. Wil je deze schakelaars linken aan een andere klikaanklikuit ontvanger? Simpel om te doen en handig wanneer je twee verschillende functies gebruikt.

Ook de KlikAanKlikUit ACC2300 – Stopcontact Schakelaar – 2300W is een superhandige creaties. Dit draadloze product maakt je leven eenvoudiger. Wordt gebruikt in een bestaand stopcontact. Hier kan de verlichting of een ander apparaat worden aangesloten. Koppel aan een klikaanklikuitzender, dan kan met een afstandsbediening het apparaat of de verlichting worden bediend.