70 inch TV

70 inch TV 1

Ben je op zoek naar een wat grotere tv, dan is een 70 inch televisie een prima optie. Houd er wel even rekening mee dat de kijkafstand minimaal 3.5 meter moet zijn om optimaal te genieten van zo’n groot scherm. Een 70 inch tv is diagonaal 160 cm. Deze grootte zal in een grote woonkamer¬† goed tot zijn recht komen.¬† Tot een afstand van 5.5 meter is de 70 inch televisie geschikt op comfortabel tv te kijken.

Philips 70PUS7505

Deze Philips tv is van alle gemakken voorzien. Een Smart tv die gemakkelijk is aan te sluiten en waar je door verbinding te maken met Wifi, alle smart functies kunt benutten. Films streamen via Netflix of videofilmpjes bekijken via YouTube. Deze televisies zijn bestemd voor de Europese markt. De gebruikservaring blijft hetzelfde.

Tv aanschaffen

Wanneer je een nieuwe tv gaat aanschaffen zal je snel merken dat het aanbod enorm groot is. Er kan worden gekozen voor een formaat van 20 inch tot en met 78 inch. Bedenk altijd bij de keus van het formaat hoe groot je interieur is. Een hele grote tv in een kleine huiskamer is niet wat je wil. Zet je een kleine tv in een grote ruimte dan valt de tv in het niet. De kleur van de tv kan ook een belangrijk aspect zijn. Kies je voor een wit exemplaar of een zwarte. Het kiezen van een een tv is dus best belangrijk!