7 inch Tablet

Ben je op zoek naar een tablet? Deze zijn verkrijgbaar in enorm veel variaties. Heb je een tablet nodig om je social media en je mail te checken, dan kun je kiezen voor een klein model. De wat grotere en krachtige modellen zijn weer meer geschikt om zwaardere games en programma’s te lijf te gaan. Een aantal tablets zijn handig voor onderweg. Even je mail checken in de trein is hiermee simpel te doen. Bedenk, voordat je een tablet gaat aanschaffen, waar je deze voor gaat gebruiken.

Basisklasse tablet

Lichte taken kunnen worden gedaan met een basisklasse tablet. Internetbankieren, online shopping, af en toe een filmpje kijken kan met een basis tablet prima worden gedaan. Wil je echter 3D games spelen en Netflix gebruiken? Kies dan voor een tablet met een hoger segment.

Apple iPad (2020) – 10.2 inch – WiFi – 128GB – Spacegrijs

Een iPad waar je veel mogelijkheden mee hebt. Mobiel kantoor, notitieblok, fotostudio en het kijken via Netflix naar een mooie film of documentaire. Deze tablet kan met gemak indrukwekkende games en apps aan. Een mooi product met een hoog segment.