4 Persoons Tent

Het jaar 2021 zal in het teken staan van vakanties in eigen land. Buitenlandse reizen zijn nog steeds niet van toepassing vanwege de pandemie. Veel mensen besluiten om in ons land een huisje te huren of een hotel te boeken. Erg leuk natuurlijk maar bedenk wel dat, vooral in het hoogseizoen, zo’n vakantie in de papieren kan lopen. Een mooi alternatief is kamperen in de buitenlucht! Voor kinderen absoluut dé manier van vakantievieren. In de vrije natuur, voor zover dat kan natuurlijk, een fietstocht waarbij je verschillende campings aandoet, óf met de kinderen naar een camping waar van alles te beleven is. Een 4 persoons tent heeft alle ruimte om met een aantal kinderen in te overnachten.

Coleman Cook 4 Tunneltent

Deze ruime en extra hoge tunneltent is uitermate geschikt om met vier personen op vakantie te gaan. Voor een gezin met twee kinderen is er genoeg ruimte. Deze vier-persoons tunneltent is gemakkelijk opzetbaar. Gemaakt van ijzersterk polyester en voorzien van een praktisch grondzeil met getapete naden. UV-werend en vlamvertragend. Wordt compleet met haringen, scheerlijnen en transporthoes geleverd. Met deze tent heb je een heerlijke vakantie die betaalbaar is.

Wat is er zo leuk aan kamperen?

Wanneer je denkt aan een primitief kooktoestelletje, in een teiltje de afwas doen, slapen op een hard matje en door de regen met een wc rolletje naar het toiletgebouw lopen, denk je nou niet direct aan een top-vakantie! Er zijn inderdaad een hoop ontberingen die je kunt opnoemen. Echter…in de zomermaanden kamperen is voor iedereen een ware verandering van leven. Je vergeet alle rompslomp en stress in je thuissituatie en geniet van de natuur en de zon. Jaarlijks zijn er ruim vier miljoen Nederlanders die gaan kamperen in vouwwagen, tent of caravan.

De volkswagenbus tent

Op zoek naar een tent voor een korte vakantie op een camping of festivalterrein? Een tent in de vorm van een volkwagenbusje zal je doen denken aan de jaren ’60. Geweldige vierpersoonstent voor festivalgangers en backpackers.

Deze volkswagentent is verkrijgbaar in de kleur rood en blauw en geschikt voor 3 personen. Een waterdicht grondlaken en dak zorgen dat vocht buiten de deur blijft. Gemaakt van polyester en gemakkelijk in te pakken en op te zetten.