3 Persoons Tent

Je zult het zien…Kamperen wordt helemaal hot komende zomer. Buitenlandse reizen zitten er voorlopig nog niet in en om toch een fijne vakantie te beleven, is kamperen een geweldig alternatief. Het is natuurlijk wel prettig om een beetje mooi weer te hebben. Maar een enkele donkere dag mag de pret niet drukken. Ga je met je kind op vakantie dan is een drie-persoons tent prima om je kampeervakantie in door te brengen.

Een 3 persoonstent is net even wat ruimer dan een tweepersoons. Dus ga je op pad met vriend of vriendin dan is het een aanrader om een drie persoons tent aan te schaffen. Je kunt al je spulletjes kwijt want er dan ruim voldoende plek om deze op te slaan. Wel zo gemakkelijk!

Coleman Darwin 3 Plus Koepeltent 

In deze grijs/groene koepeltent is voldoende slaapruimte voor drie personen. Binnentent is gemaakt van ademend polyester en deze tent is voorzien van een ruime buitentent. Het duurzame PE grondzeil kan tegen een stootje. Het opzetsysteem is handig door een rin&spin systeem. Wordt compleet geleverd met haringen, fiberglas boogstokken, scheerlijnen en transporthoes. Een fijne tent om een aantal dagen in te genieten van de natuur. De groen/grijze tint, doet denken aan camouflagekleuren.

High peak Talos koepeltent

Zin om een weekendje weg te gaan? Deze donkergrijze Talos tent geeft je alle beschutting tegen wind en regen. Ga je bijvoorbeeld kamperen en vissen? Dit is de ideale tent om je even in terug te trekken. Je hebt de beschikking over drie slaapplekken. Deze Talos tent heeft een weerbestendige ingang. Altijd een droge slaapkamer door de waterkolom van 4000 mm. Er zitten slikranden rond de voorbouw wat de tent beschermd tegen modder en regen. Dé ideale tent om met je vrienden er op uit te trekken!

Waar moet je opletten bij aanschaf tent

Wanneer je van plan bent een 3 persoons tent aan te schaffen is het verstandig op de volgende zaken te letten.

  • Ademt de tent goed, is er condensvorming? Voldoende ventilatiemogelijkheden?
  • Is de tent rondom voldoende waterdicht?
  • UV-bestendig?
  • Kan het materiaal tegen de warmte maar ook tegen koeler weer?
  • Kan je de ingepakte tent gemakkelijk dragen? Niet te zwaar? Vooral van belang als je van plan bent om te gaan trekken..
  • En tenslotte de prijs/kwaliteitsverhouding

Nog een tip, lees de reviews goed door!