28 inch Fiets

In Nederland wonen ongeveer 17 miljoen mensen. Er zijn in dit land echter meer fietsen dan mensen aanwezig. Dus ruim 17 miljoen fietsen. Dat zegt toch wel wat. Dit vervoermiddel is niet weg te denken uit onze maatschappij. De fiets in Nederland staat symbool voor mobiliteit, iedereen kan zich op een goedkope manier met een fiets verplaatsen. Duurzaamheid is ook een item wat met de fiets te maken heeft. Onze fietsen zijn stevig en gaan voor lange tijd mee. Meestal langer dan een auto. En ook ontspanning kan aan een fiets worden verbonden. Denk maar eens aan al die gezellige fietstochten en vakanties die je op goedkope wijze laten ontspannen. Even weg op de fiets laat je alle sores vergeten.

Emancipatie van de vrouw en onafhankelijkheid

Fietsen is onderdeel van onze identiteit. Ook zijn we onafhankelijk wanneer we de fiets pakken. Het fietsen was in de Tweede wereldoorlog een stukje ongehoorzaamheid. Auto’s werden aangehouden en fietsers reden vrolijk om de bezetter heen. Duitsers wisten niet wat ze met de fietsende Nederlanders aan moesten. Fietsen werden dan ook massaal afgepakt.

Aan het eind van de negentiende eeuw kwam de vrouw in opstand tegen alles wat te maken had met netjes, afhankelijk en zwak zijn. De fiets kwam in deze periode op de markt en gaf de vrouw gelegenheid om, zonder hulp, te gaan en te staan waar ze wilde. Heden ten dagen is dit eigenlijk nog zo. Door in het bezit te zijn van een fiets maak je jezelf onafhankelijk.

28 Inch fiets

28 Inch fietsen zijn voor de volwassen Nederlander. Of het nu gaat om een stadsfiets, elektrische fiets of moutain bike, al deze fietsen zijn on-line aan te schaffen mits je de juiste maat weet. Op zoek naar een stevige, betaalbare herenfiets? De Static Urban 28 inch is dé stadsfiets voor heren. Met een rustig gangetje fietsen naar werk of school is met deze fiets een peulenschil. Onderhoudsarm, voorzien van LED-verlichting en een gesloten kettingkast, is deze fiets van staal een prima aankoop om jezelf mee door de stad te vervoeren. De fiets is door het stalen frame iets zwaarder maar daardoor ook erg stevig!