2 Persoons Tent

Onderzoek heeft uitgewezen dat kampeerders gelukkiger zijn dan niet-kampeerders. Hoog tijd dus om ook eens in de vrije natuur met z’n tweetjes er op uit te gaan. Coronaregels laten nog niet echt zien dat we met z’n allen naar het buitenland kunnen om van een vakantie te genieten. Waarom dan niet gaan kamperen?

Leven op een camping of in de vrije natuur is primitief en simpel. Je gaat echt een stukje terug in de tijd. Hoewel een groot aantal campings wifi hebben is het ondoenlijk om in een 2-persoons tent een tv mee te nemen. Je krijgt meer tijd voor elkaar en andere dingen. Een twee-persoonstentje leent zich uitstekend om mee te nemen op bijvoorbeeld een fietsvakantie. Heerlijk zomaar een bepaalde route fietsen en neerstrijken in de natuur of op een doorsnee camping.

Bouw een band op

Door te gaan kamperen bouw je een band op met je partner. Je luistert meer naar elkaar, bouwt is een vuurtje, gaat zwemmen, vissen wandelen etc. Kamperen is goed voor de mens! Is je relatie in de loop der tijden op een laag pitje beland, dan is een vakantie samen in een tentje een uitkomst. Niet naar de therapeut maar er lekker er op uit met z’n beiden..

Aanschaf 2-persoonstent

Kies altijd voor een lichtgewicht tentje wanneer deze wordt gebruikt om mee te trekken. De Dunlop Pop Up Tent is een prima tentje voor twee mensen om een korte kampeervakantie te vieren. Ook kan deze tent worden gebruikt om tijdens een festival op te zetten. Beide zijramen zorgen voor voldoende ventilatie. Je hebt een paar seconden nodig om dit tentje op te zetten. Er is een insectennet aanwezig voor deur en ramen. Het materiaal is gecoat polyester en deze tent is voorzien van een grondkleed. Een opbergvak binnen in deze tent zorgt er voor dat je spulletjes veilig uit het zicht liggen. De tent wordt geleverd in een handige draagtas.