2 Persoons Hoogslaper

De hoogslaper

Om de ruimte die zich normaal onder je bed bevind zo praktisch mogelijk te gebruiken is de aanschaf van een hoogslaper een verstandig besluit. Een hoogslaper zorgt voor een zo optimaal mogelijk gebruik van de oppervlakte. Vooral kleine slaapkamers geven met een hoogslaper meer ruimte om spullen te plaatsen.

Ruimte onder het bed

De ruimte onder een bed kan door een hoogslaper te plaatsen worden benut als opberg- of speelruimte. Ook het plaatsen van een bureau behoort tot de mogelijkheden. Vooral wanneer je kind naar school gaat en regelmatig huiswerk heeft is een hoogslaper ideaal. Er hoeft geen huiswerk worden gemaakt in een gemeenschappelijke ruimte.

Veiligheid hoogslaper

Wanneer er hekjes om het slaapgedeelte worden geplaatst is normaal gesproken een hoogslaper niet gevaarlijk. Er moet wel altijd van een trapje gebruik worden gemaakt. De meeste jongeren kunnen hier wel mee omgaan. Het is niet verstandig om een kind van onder de 6 jaar te laten slapen in een hoogslaper.

De halfhoogslaper

De halfhoogslaper zijn meestal zo’n een tot anderhalve meter hoog. Voor de kleinere kinderen is dit een prima keus. De ruimte onder deze bedden kan worden gebruikt als opbergruimte en het plaatsen van kasten.

Tweepersoonsbed

Hoogslapers zijn ook verkrijgbaar als tweepersoonsbed. Echt prettig wanneer je klein behuisd bent. Hoogslaper Claire is een voorbeeld van een wat groter bed. De maat van 140 x 200 cm. is een tweepersoonsmaat en kan dus prima worden gebruikt om met twee (niet al te grote) mensen te gebruiken. Gaat één persoon gebruik maken van dit bed, dan heb je een heerlijke ruime slaapplek. Met een belastbaarheid van 180 kilo is dit een stevig en veilige slaapplek.

Hoogslaper Thuka

Hoogslaper Thuka is met 208 cm een iets langer bed dan de gemiddelde hoogslaper. Een wit gelakt grenen bed wat is voorzien van blauwe kussens. Een ruimtebesparend en praktisch bed wat voldoet aan de Europese richtnormen.