16 inch Fiets

Fietsen…iedere Nederlander moet dit ooit geleerd hebben. Fietsen kan vanaf een jaar of drie tot ver in de tachtig. Elk gezond mens wat zijn evenwicht kan bewaren heeft plezier van dit vervoermiddel. Het brengt je naar school en werk en je kunt met een fiets op vakantie. Nederland is een land met ontelbare fietspaden. Een fietsvakantie is een gezonde vakantie en je ziet nog is wat van je eigen landje.

Leren fietsen 

De meeste kinderen in Nederland leren fietsen. Het geeft dan ook veel gemak om je kind op de fiets naar school te brengen. Op veel scholen wordt het afgeraden je kind met de auto te brengen en te halen. Het is al best wel druk rondom een school en met de fiets heb je als ouder ook geen parkeerplaats nodig. Een Nederlands kind behoort dus te leren fietsen.

Loopfietsje

Veel kinderen leren hun evenwicht bewaren op een loopfietsje. Het is soms onvoorstelbaar wat voor capriolen een driejarige met zijn loopfiets uithaalt. Bemerk je, dat je kleuter zijn evenwicht kan bewaren en zich vrij voelt op de loopfiets, dan wordt het tijd om een “echte” fiets aan te schaffen.

Fietsje kopen

Wanneer een kind de leeftijd van vier jaar heeft bereikt, dan is een 16 inch fiets de meest voor de hand liggende maat. Als ouder moet je er echter wel op letten dat het kind met zijn voeten bij de grond kan en gemakkelijk op en af kan stappen. Een 4-jarige moet met zelfvertrouwen kunnen fietsen.

Yipeeh fiets

Yipeeh fietsen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen. De fiets Cars 16 inch, is een goed voorbeeld van een stevige fiets die tegen een stootje kan. Een stoere fiets met zelfs één versnelling en voorzien van zijwieltjes. De zijwieltjes kunnen, zodra goed en veilig word gefietst, gemakkelijk worden gedemonteerd. Een goede kwaliteit fiets die eindeloos veel speelplezier geeft. Het leuke ontwerp van deze fiets is toegespitst op kleine kleuterjongens. Voor meisjes is er echter de Yipeeh flowery fiets in een mooie roze kleur. Deze meisjesfiets heeft dezelfde eigenschappen als de Cars fiets.