Fietsendrager

Wilde vakantieplannen om door de Alpen te fietsen of door het lieftallige Texel? Dan komt altijd de vraag omhoog borrelen: ‘Hoe neem je goed en veilig je fiets mee op vakantie?’. Wij bieden u uitkomst met kwalitatief hoogwaardige fietsendragers. Een goede fietsendrager is zeer efficiënt voor elke reizende fietser.

Fietsendrager kiezen

Er is een breed aanbod aan fietsendragers. De keus voor de juiste fietsendrager hangt af van de hoeveelheid fietsen die u wilt vervoeren of u beschikking heeft over een trekhaak en wat voor soort fietsen u mee wilt nemen. Denk ook goed na over het doel. Waarvoor heeft u een fietsendrager nodig? Moeten de fietsen kilometerslang op de fietsendrager, omdat u naar verre oorden reist of is de fietsendrager bedoeld voor dat ene kort ritje bij fietspech? Al deze vragen wegen mee bij het maken van de goede keus voor de fietsendrager.

Trekhaak fietsendrager

Een trekhaak fietsendrager is geschikt wanneer uw auto beschikt over een trekhaak. De drager is ideaal voor het vervoeren van twee of meer fietsen. De fietsen zijn eenvoudig te bevestigen op de trekhaak. Bijkomend voordeel is het lagere kostenplaatje. Ten eerste is de fietsendrager in verhouding goedkoper dan een dakdrager. Voor een dak fietsendrager zijn dakdragers nodig inclusief een fietsendrager per fiets. Ten tweede bespaar je geld, doordat de fietsen achter de auto weinig wind vangen. Minder weerstand leidt tot minder brandstofgebruik.
Alleen elk voordeel heeft ook z’n nadeel, zo ook de trekhaak fietsendrager. Doordat de fietsendrager op de achterklep is gevestigd kan deze niet meer open. Mits u een drager koopt die u kunt kantelen.

Dakfietsendrager

Met een dakfietsendrager is het oppassen geblazen. Uw auto is opeens een stuk hoger en past niet meer onder alle tunnels en bordjes door. Het grote voordeel is dat u met een dak fietsendrager gemakkelijk bij de achterbak komt. Een dakdrager vervoert maximaal één fiets. Natuurlijk kunt u de drager eenvoudig uit breiden, zodat u nog meer fietsen kunt vervoeren.

Achterklep Fietsendrager

De achterklep fietsendrager, ook wel spanbanddrager genoemd, is de goedkoopste manier om meerdere fietsen mee te nemen. Deze fietsendrager monteer je aan de achterklep. Het is van het model afhankelijk of de achterklep wel of niet geopend moet worden tijdens het vervoeren van de fietsen.

Fietsendrager kopen

Bij Sport44 vindt u de geschikte producten om uw fietsen eenvoudig te vervoeren. Wij streven naar een snelle en voorspoedige levering van uw fietsendrager. Ook het betalen van de drager willen we zo gemakkelijk mogelijk laten verlopen. Daarom ligt de keus van betalen bij u. Wilt u handje contantje betalen of per krediet? Het is allemaal mogelijk. Het gemak van de klant staat voorop.

WiFi versterker

Wanneer je een betere wifi wil, omdat je in de tuin en op zolder weinig bereik hebt, dan kun je overwegen om een wifi versterker aanschaffen. Rustig met je tablet in de tuin kunnen zitten zonder dat je verbinding steeds wordt verbroken, kan worden opgelost met het juiste apparaat. Het bereik welke je router heeft is meestal zo’n 10 tot 15 meter. Ook dikke vloeren en muren vormen een obstakel om een goed internet te genereren. Een wifiversterker wordt ook wel een repeater genoemd.

AVM FRITZ!Repeater 3000 

Met de AVM FRITZ!Repeater 3000 kan zonder hapering worden gegamed, gestreamed en gedownload. Deze wifi versterker moet wel in de buurt van je router worden geplaatst. Geschikt voor het intensief online gamen en 4K streamen. Kan voor meerdere devices worden gebruikt.

Vergroot de reikwijdte van je draadloze netwerk. Snel een veilige, stabiele verbinding voor alle apparaten die verbonden zijn. Zeer goede ontvangst in tuin en op zolder.

Knex speelgoed

Het wereldberoemde K’NEX is in de basis een speelgoed dat bestaat uit plastic onderdelen die je op elkaar aan kunt sluiten. Het is daarom enigszins te vergelijken met het nog bekendere Lego of het iets minder bekende Meccano. Toch heeft iedereen die in de jaren 90 of 00 is opgegroeid vast en zeker met K’NEX gespeeld. Ontwikkeld in 1989 door Joel Glickman duurde het nog enkele jaren voordat dit speelgoed op de markt kwam. Pas in 1992 zag K’NEX dan ook het levenslicht in de verschillende speelgoedwinkels. Door de vele mogelijkheden met het speelgoed werd het dan ook binnen enkele jaren razend populair. Zelfs bijna 30 jaar later is dit speelgoed nog vaak terug te vinden op de lijstjes voor verjaardagen, sinterklaas en kerst.

Knex Achtbaan Troy bij TV Limburg

Joel Glickman heeft het lumineuze idee van K’NEX bedacht door pure verveling op een trouwerij. Om deze verveling tegen te gaan begon Joel met enkele rietjes die op tafel lagen te spelen. Het verbaasde hem hoeveel ontwerpen hij van deze rietjes kon maken. Deze inspiratie heeft hij later gebruikt om de basis van dit speelgoed op te zetten. Het klinkt misschien gek, maar dit is echt waar K’NEX zijn oorsprong heeft gevonden. Toch is het goed terug te zien in de basisonderdelen die dit speelgoedmerk op de markt heeft gebracht. Denk maar aan de stokjes in verschillende lengtes die je vast kan maken door middel van verschillende bevestigingspunten. Met een beetje fantasie kan je een creatie van verschillende rietjes zien.

Voor wie is K’NEX bedoelt?

In eerste instantie is dit speelgoed voornamelijk op de markt gebracht voor kinderen tussen de leeftijden zes en twaalf jaar. Met dit speelgoed kunnen ze urenlang plezier beleven en hun creativiteit de vrij loop laten. Toch zijn er ook veel ouderen die geen genoeg van dit speelgoed kunnen kijken. Daar waar kinderen voornamelijk kleine bouwwerken maken, zijn het bij de oudere grote creaties. Zo zullen we hier later verder op in gaan.

Een relatief nieuw onderdeel van K’NEX is het Kid K’NEX. Deze speelgoed sets zijn bedoeld voor peuters en kleuters om hun motoriek en creativiteit te vergroten. Het grote verschil bij Kid K’NEX is dat de modellen iets simpeler in elkaar te zetten zijn dan de normale modellen. Zo bestaan de sets niet uit hele kleine onderdelen, waardoor het ook veiliger in het gebruik is. Ook bestaan deze sets niet uit realistische auto’s of dieren. De figuren die hiermee gemaakt kunnen worden zijn voornamelijk vrolijke en kleurrijke wezens.

Stimulering van de motoriek

Het is wetenschappelijk bewezen dat kinderen worden gestimuleerd in de ontwikkeling van hun creatieve brein en motorriek bij het gebruik van Lego, Duplo en dus ook K’NEX. Met deze soorten speelgoed kun je spelenderwijs met je kind zijn ontwikkeling vergroten. De creativiteit wordt gestimuleerd door steeds andere combinaties te maken. Door het maken van verschillende combinaties zal het kind geprikkeld worden door het eindresultaat dat bereikt kan worden. Er moet steeds creatief worden nagedacht om een andere creatie tot stand te laten komen.

Naast de creativiteit wordt de motoriek ook gestimuleerd door het gebruik van dit speelgoed. De verschillende stukjes moeten vrij precies in elkaar worden gezet. Door het herhalen van deze handelingen zal het kind dit keer op keer zijn motoriek moeten gebruiken. Deze oefening die spelenderwijs worden uitgevoerd zullen op lange termijn een stimulering van de motoriek laten zien. Dit is onder andere ook de reden waarom het eerder genoemde Kid K’NEX voor peuters en kleuters op de markt is gebracht.

Enkele bekende modellen van K’NEX

Er zijn door de jaren heen veel populaire modellen van K’NEX voorbij gekomen. Toch blijft dit speelgoedmerk steeds zijn assortiment vernieuwen met andere modellen. Er worden ook bij K’NEX namelijk steeds nieuwe modellen uitgevonden als het aankomt op de onderdelen die gebruikt worden. Een populair model in de verschillende webshops op dit moment is de set: Stoere en Snelle Auto’s. Met deze set van in totaal 206 onderdelen word je in staat gesteld om in totaal tot zelfs wel 12 verschillende race auto’s te bouwen. Van een sportieve motor tot een futuristische formule auto, met deze set haal je het allemaal in huis. Een ander erg populaire set van dit moment is de set met de toepasselijke naam: You build it. Dit is natuurlijk waar dit speelgoedmerk voor staat. Er zitten in deze set totaal 130 stukjes K’NEX waarmee je verschillende dingen kan maken. Je wordt bij deze set niet beperkt tot één categorie. Of je nu een auto, rat, raket of kikker wilt maken maakt niet uit. Je kunt je fantasie de vrije loopt laten met dit pakket. Een populair model van de Kid K’NEX afdeling is de: Build a Bunch. In totaal bestaat deze set uit 66 stuks. Met deze set kunnen tot wel vijf verschillende modellen worden gemaakt. Van een denkbeeldig wezen op wielen tot aan een vliegend wezen met grote ogen. Laat je creativiteit met de set Build a Bunch de vrije loop.

K’NEX in het groot

Daar waar K’NEX veel verschillende standaard bouwpakketten in zijn assortiment heeft, zijn er ook enkele grote bouwwerken bekend. Vaak zijn dit mensen met een uit de hand gelopen collectie van K’NEX die een heel groot bouwpakket in elkaar zetten. Groot favoriet bij het nabouwen van realistische bouwwerken zijn de achtbanen. Op Google zijn een hoop verschillende achtbanen terug te vinden die soms hele huiskamers in beslag nemen. Zo zijn meerdere achtbanen uit de Efteling nagebouwd zoals Joris en de Draak en Pegasus. Achtbanen uit het buitenland zijn ook erg populair. Misschien wel de meest imposante achtbaan die op Google terug te vinden is komt uit Canada. In het pretpark Canada’s Wonderland staat de achtbaan Dragon Fire die met vele duizenden stukjes K’NEX is nagemaakt. Dit zijn echter niet de enige, zo zijn er namelijk tal van andere voorbeelden online terug te vinden. Er zijn dan ook heuse beschrijvingen terug te vinden hoe jij ook een eigen achtbaan kunt maken in jouw eigen huis.

Thomas de Trein

Thomas de Trein 'Snelle Wagons' NL HD

Deurbel met camera

Heb jij al een deurbel met camera? Zo niet, dan ben jij nog echt niet de enige, want nog maar weinig mensen kennen de grote voordelen van het hebben van een camera op de deurbel. Zo is het fijn voor de veiligheid, maar heeft het ook praktische voordelen. In dit stuk lees jij alles over de voordelen en nadelen van deurbelcamera, maar ook hoe je deze moet installeren en waar je op moet letten bij de aankoop van zo’n camera. Kortom, vergeet voor nu je vooroordelen en laat je verassen door de positieve kanten van deze camera zodat hij je leven wat veiliger en makkelijker kan maken.

Nest Hello Video Doorbell | In-Depth Review

De grote voordelen van een deurbel met camera

We bespreken hier een aantal voordelen van de camera op de deurbel. Deze voordelen gaan over uw veiligheid en privacy, maar ook over praktische zaken.

Een vergroot gevoel van veiligheid

Met een camera op uw deurbel ben je veiliger in jouw eigen huis. Zo hoef je niet de deur te openen om te kijken wie er aanbelt of voor de deur staat. Je ziet de beelden van de camera op jouw mobiel en je hoeft dus niet eerst de deur te openen. Ook hoef je zelfs niet eerst bij de deur te gaan staan om door een ruitje te gluren. Al met al geeft deze camera jouw een veiliger gevoel in huis. Daarbij, als je iets hoort voor het huis wat je niet vertrouwt, dan kan je natuurlijk ook even kijken zonder dat er is aangebeld.

Meer privacy in huis

Veel mensen associëren camera’s met een bedreiging op de privacy en hoewel dat soms terecht is, is dat in dit geval niet zo. Stel je bijvoorbeeld voor dat je net onder de douche staat en de bel gaat af. Je hoeft nu niet de deur te openen in je handdoekje, maar je kunt gewoon even kijken wie er staat en als er toch open gedaan moet worden, dan roep je even dat het wat langer duurt of open je de deur via dezelfde app, mits dat met jouw cameradeurbel kan, maar daarover meer bij het volgende voordeel.

Het aannemen van pakketjes

Wij allemaal bestellen steeds meer via het internet en dus komen er steeds meer pakketjes aan de deur. Natuurlijk zijn we niet altijd thuis of sta je net onder de douche als er wordt aangebeld door de bezorger. Met de camera kan jij nu direct op jouw telefoon zien wie er voor de deur staat. Wat je dan nu kan doen door deze camera, maakt jouw leven echt een stuk makkelijker. Je kunt namelijk de deur op afstand open doen. Dit geldt niet voor alle cameradeurbellen, maar meestal gaat dat wel samen. Je kan dan vragen aan de bezorger of hij het pakket neerzet en de deur weer achter zich neerzet. Als je de deur niet open wil of kan doen, dan weet je in ieder geval dat hij geweest is en kan je wellicht vragen of hij op een later moment terugkomt.

De deur openen voor jezelf, vrienden of familie

Hetzelfde voordeel geldt natuurlijk voor mensen die je graag binnen wil laten. Je bent net iets te laat thuis en je gasten staan al voor de deur. Je ziet het en je opent de deur op afstand of je vertelt je gasten dat je er bijna bent. Al met al, heb jij altijd precies door wat er bij jou op de drempel gebeurd. Dit geeft je een ongelofelijk veilig gevoel en heeft een aantal grote praktische voordelen.

Nadelen van de deurbel met camera

Zolang jij kritisch bent in de aankoop van de camera en deze goed installeert, is er eigenlijk geen nadeel te noemen. Je moet er natuurlijk voor zorgen dat je een camera van goede kwaliteit koopt, want goedkoop is duurkoop. Daarbij moet de installatie op juiste wijze plaatsvinden, want anders zal de camera niet naar behoren werken. Als jij twijfelt, dan kan je natuurlijk altijd een expert vragen om jou even te helpen. Deze investering is het dubbel en dwars waard.

Uitkiezen van deurbelcamera en de installatie

Zoals gezegd is het belangrijk om een betrouwbaar merk te kiezen als je de camera koopt. Je wil niet dat je geld uitgeeft aan een camera die niet goed werkt. Ook wil je niet opgelicht worden, dus zoek een goede verkoopplaats online of in een winkel uit. Daarbij is het erg belangrijk om je goed te laten inlichten of de installatie van de deurbel. Als je twijfelt of je het wel goed doet of gedaan hebt, vraag dan iemand die er verstand van heeft om je even te helpen.

Verschillende versies, verschillende installaties

Kijk goed wat de uitleg bij het product aan jou vertelt. Elke deurbelcamera kan namelijk een andere installatie hebben. Echter, meestal is het een kwestie van het ophangen van de camera bij de deur en het aansluiten van de bel op bijvoorbeeld jouw mobiel. Zorg dat je de stappen van de uitleg goed volgt en als het niet lukt, dat je dan hulp haalt. Ook is het handig om de oude deurbel weg te halen of af te sluiten. Zo voorkom je dat mensen twijfelen op welke bel ze moeten drukken en jij ze nog steeds niet kan zien. Ook hiervoor kan je hulp vragen aan iemand die daar goed in is.

Het aansluiten op de WiFi

De meeste van de deurbellen zal je moeten aansluiten op jouw WiFi netwerk. Hiervoor moet je natuurlijk ten eerste WiFi hebben, maar ook de gegevens om de bel er op te kunnen aansluiten. Als je deze gegevens niet hebt, dan moet je contact opnemen met jouw provider. Verder staat er bij de meeste deurbellen uitleg over het verbinden met de Wifi in de gebruiksaanwijzing. Zonder een goed WiFi-netwerk is de deurbel niet of minder goed te gebruiken. Dus zorg eerst dat dit goed geregeld is, voordat je de deurbel koopt.

LEGO Lord of the Rings

LEGO Lord of the Rings is de meest fantastische combinatie sinds Star Wars en LEGO. Lord of the Rings vertelt het epische verhaal van Frodo, Sam en de vele andere karakters uit de boeken van J.R.R Tolkien. De eeuwenoude strijd van goed tegen kwaad! De meest iconische momenten uit de Lord of the Rings zijn vastgelegd in een aantal geweldige LEGO sets. Deze LEGO sets zijn niet voor de poes! Sommige sets bevatten wel meer dan 600 stenen. Een garantie voor veel bouwplezier én speelplezier.

LEGO Lord of the Rings - All Cutscenes

Verduisterende gordijnen kant en klaar

Verduisterende gordijnen, die wil je het liefst kant en klaar bestellen. Dat kan! We hebben bij Goedgeschenk.nl een selectie gordijnen gemaakt van de allerbeste kwaliteit. De gordijnen zijn vrijwel altijd in lengte aan te passen door een handige strijkband.

Waarom verduisterende gordijnen?

Het donker is essentieel voor goede slaap. Het ontbreken van licht stuurt een signaal naar het lichaam: het is tijd om te gaan slapen! Blootstelling aan teveel licht op de verkeerde momenten kan onze biologische ‘slaapklok’ dan ook goed verstoren. Een donkere kamer is dan ook aan te raden. Heb je toch een nachtlampje nodig om ‘s nachts naar het toilet te gaan? Kies dan voor een nachtlampje met een rood peertje. Deze rode lampen hebben zogenaamde ‘lange golven’, waardoor ze het slaappatroon minder verstoren.

Licht als een modern slaapprobleem

Voor het grootste deel in onze historie, hoefden we niet actief op zoek te gaan naar het donker bij het vallen van de nacht. Het ontbreken van elektriciteit zorgde er immers voor dat het vrijwel altijd en overal donker was. In de twintigste eeuw is licht overal aanwezig. Wat dacht je van de straatverlichting, of zelfs je mobiele telefoon? Verduisterende gordijnen zijn een hulpmiddel om in ieder geval al het licht van buiten volledig te blokkeren.

Foam Roller

De foamroller

De foamroller kan gebruikt worden om spiergroepen in je lichaam zelf te masseren. Na een training kunnen stijve spieren behoorlijk veel ongemak veroorzaken. Deze pijntjes en soms ook spierknopen kunnen met een foamroller als het ware worden weggemasseerd. Minder pijn en meer flexibele spieren.

Hoe ziet dit product er uit?

De foamroller ziet er uit als een cilinder en is gemaakt van harde foam. Er zijn ribbels te zien waarmee jed tijdens je zelfmassage de nodig druk op je spieren kunt uitoefenen. Ook omliggende weefsels zullen door deze druk gehydrateerd worden en er voor zorgen dat het gebied wat losser aanvoelt. De spiergroepen waar je een foamroller op kunt gebruiken zijn o.a. de hamstrings en de quadriceps. Maar ook je billen en kuiten kunnen door het gebruik van een foamroller worden los gemasseerd. Je bent je eigen sportmasseur!

Gebruik van de foamroller

De foamroller is voor verschillende spiergroepen onontbeerlijk. Neem bijvoorbeeld de bilspieren. Deze bestaan uit verschillende spieren die samen één grote, diepe spier vertegenwoordigen. Bilspieren kunnen onderhevig zijn aan vervelende spierpijn. Om hier snel van af te komen ga je als volgt te werk.

  • Leg de roller op de grond en zet je linkerbil op de foamroller. Rol nu in een liggende houding langzaam over de spiergroep.
  • Doe het rustig aan en ga niet direct met je volle gewicht op de roller. De druk langzaam opvoeren.
  • Probeer spierknoopjes op te zoeken en zet juist op deze plekken wat meer druk. Houd 30 seconden vast.
  • De spier doet pijn maar probeer toch te ontspannen. Afvalstoffen zullen afgevoerd worden door de druk die wordt uitgeoefend.
  • Is de druk te pijnlijk, gebruik dan niet al je gewicht en probeer in de omgeving van de pijnlijke plek ook druk uit te oefenen.
  • Nadat je de linkerbil helemaal hebt gemasseerd doe je uiteraard ook de rechterkant.

Op deze manier kun je ook je hamstrings, kuiten, onder- en bovenrug en je quadriceps behandelen.

Tommy Hilfiger Trui

Tommy Hilfiger is een Amerikaanse modeontwerper die in 1985 met zijn merk op de markt verscheen. In 1985 was het een puur mannelijk merk. Op dit moment zijn er tientallen kledinglijnen die steeds meer populariteit genieten. Als modieuse man moet je toch zeker één of twee kledingstukken in je garderobekast hebben hangen.

Ook voor de vrouw

In de loop der jaren heeft Hilfiger zijn kledingassortiment dusdanig uitgebreid, dat er voor de moderne vrouw genoeg aantrekkelijke kledingitems verkrijgbaar zijn. Jassen en jacks, broeken en blouses en niet te vergeten, heerlijk draagbare truien.

Ook de kids worden niet vergeten! Voor zowel meisjes, jongens en baby’s zijn er mooie comfortabele kledinglijnen waar een kind zich goed in voelt. In Tommy Hilfiger kleding kun je ravotten wat je wil, de kleding is bijzonder stevig en is na een groot aantal wasbeurten nog steeds mooi.

Tommy Hilfiger trui

Tommy Hilfiger heeft een mooie collectie herentruien die zijn gemaakt van een katoen-kasjmiermix. Neem als voorbeeld de Pima katoenen trui met kasjmierwol. Gemaakt van 92% echte pimakatoen en 8% kasjmierwol.

Pima katoen

Pima katoen word ook wel Suppima genoemd en is een sterke katoensoort die ook nog eens uitermate zacht is. Een Amerikaanse indianenstam verbouwde deze katoenplant in het verleden op grote schaal. Deze stam heette de Pima-stam. Pima is een katoensoort die hoge kwaliteit heeft en duurzaam is. Katoen zorgt ook voor goede ventilatie en neemt gemakkelijk vocht op.

Kasjmier

Kasjmier is een wolsoort welke afkomstig is van de Kasjmirgeit. Dit soepele, zachte vezel is duur  en wordt meestal met andere materialen gemengd. De opbrengst per geit is 150 gram. Deze wol is een zeer goed warmte-isolerend materiaal wat ook nog eens duurzaam is en een prachtige uitstraling heeft.

De combinatie van beide materialen geeft een prettig en comfortabel kledingstuk waar je jaren plezier van zult hebben.

Phineas en Ferb

Phineas & Ferb zijn twee fantasiefiguren die in vele creaties verkrijgbaar zijn. Kinderen zijn dol op ze! Phineas en Ferb zijn twee slimme kids die allerlei avonturen beleven en bekend zijn als tekenfilmfiguren uit de Amerikaanse animatieserie. Samen met een groot aantal bekende personages werd de serie in de Verenigde Staten uitgezonden. Dit was vanaf 2007 tot en met 2015. In Nederland kwam de nagesynchroniseerde serie in 2009 op de buis. Kinderen zijn nog steeds dol op de beide figuren en zijn gek op alles wat te maken heeft met deze twee helden.

De winter door met Phineas en Ferb

Phineas en Ferb is verkrijgbaar op DVD als winterspecial: A verry Perry Christmas. Nagesynchroniseerd met Nederlandse stemmen en met een duur van 77 minuten een heerlijke DVD voor de kids. Hier kom je de gure winterdagen wel mee door. Deze dvd laat een doldwaas avontuur zien van beide helden en het vogelbekdier Perry. Lachen tot je niet meer kan en de leukste liedjes . Met deze dvd kom je de winter wel door.

Across the 2nd Dimension

Een geweldig Nintendospel met in de hoofdrollen Phineas en Ferb.. Dit Nintendospel gaat over de 2 slimme kids die zelf een game gaan maken. Een virtueel avontuur waar onder andere Agent T en de gemene professor uit de tekenfilmserie voorbij komen.

Puzzelen met Phineas en Ferb

Ben je een liefhebber van puzzelen? De puzzelbal met 108 stukjes is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Wanneer je de bal helemaal in elkaar hebt gepuzzeld heb je een decoratief en uniek object wat je in je kamer kunt zetten. Wedden dat je vriendjes jaloers zijn?

Een spelletje spelen met Phineas en Ferb

Gezellig met z’n allen om de tafel om het spannende Ravensburger Achtbaanspel te spelen. Kan worden gespeeld van af 6 jaar en geschikt voor 4 spelers. Dit geluksspel is er op gericht om de coolste achtbaan te bouwen. Er is tactiek en geluk nodig om de bouw rond te krijgen. De gemene Doofenschirtz en Candace de klikspaan doen er alles aan om de boel te saboteren.

Oculus Rift Kopen

De Oculus rift bril is speciaal ontwikkeld voor mensen die gamen. De bewegingen van het hoofd van de speler zorgt ervoor, dat deze bewegingen worden gebruikt voor het besturen van het spel. Je wordt helemaal ondergedompeld in de virtuele wereld en beleefd het spel alsof het echt is.

Je wordt als het ware een onderdeel van het spel. Door de volledige omsluiting van je ogen worden de virtuele beelden direct op je netvlies geprojecteerd. Je krijgt op deze manier een unieke en intense manier van gamen. VR-brillen zijn er voor diverse features zoals bluetooth en allerlei platformen.

Uniek gadget!

De VR BOX Virtual Reality Bril – 4.7 tot 6 inch smartphones. Heeft de beste kwaliteit/prijsverhouding. Je kunt met deze VR bril je favoriete speelfilm bekijken of een videogame spelen. In de VR Box Smartphonehouder plaatsen en je telefoon is je 3D bioscoop. De comfortabele hoofdband heeft zachte randen zodat je uren achter elkaar comfortabel kunt genieten van spel of film.

Vogel TV Beugel

TV ophangen

Steeds meer mensen kiezen er voor om hun tv aan de muur te bevestigen. Het staat niet alleen mooi, maar bespaart ook veel ruimte. Sta je voor de keus om je tv scherm op te hangen of op een tv meubel te plaatsen? Bekijk de pluspunten van een tv beugel en kies je voorkeur.

Veiligheid

Het kan iedereen overkomen.. Je loopt zonder er erg in te hebben tegen je tv scherm aan, wat op een tv-meubel is geplaatst. De tv beland op de grond en dit kan voor een vervelende situatie zorgen. Scheur in het scherm en de tv helemaal kapot. Ook wanneer je kinderen of wat grotere honden in huis hebt, zit een ongeluk in een klein hoekje. Wanneer je de tv aan de muur hangt voorkom je dit soort vervelende ongelukken. Vogel’s Wall tv beugels zorgen voor een stabiele situatie voor je LCD-scherm. Deze beugels zijn modern en solide en passen in elk interieur. Of je nu een groot apparaat in de living hebt of een kleine in de keuken, voor elke maat tv is er een beugel beschikbaar.

Ruimtebesparing en ophangen elke gewenste hoogte

Een tv meubel neemt veel ruimte in beslag. Vooral in de wat kleinere woonkamer is een beugel ideaal. Ook het hangen op elke gewenste hoogte is mogelijk. TV kijken vanuit je bed kan, doordat je de tv op jou kijkhoogte hangt, veel comfortabeler zijn. Geen last van nekpijn maar mooi stabiel kunnen kijken. Vogel heeft kantelbare beugels die je tot 15 of 20 graden kunt kantelen. Dit zorgt van uit je bed, op een prima zicht op je tv scherm.

Goed zicht en geen schittering

Wanneer je een draaibare beugel kiest, kan je in principe vanuit elke hoek tv kijken. Ook handig wanneer op een bepaald moment van de dag de zon op je scherm schijnt. Weerspiegeling en vervelende schitteringen zijn dan het gevolg. Met een draaibare beugel wordt dit probleem opgelost.

Stijlvol en gemakkelijke montage

Bij elk product van Vogels zit een uitgebreid montageoverzicht. Schroeven etc. worden allemaal bij de ophangbeugel meegeleverd. Het ophangen van je tv, geeft het interieur een smaakvol aanzien.

Head & Shoulders shampoo

We willen het allemaal…Gezond en roosvrij haar. Natuurlijk is gezond haar heel erg afhankelijk van wat je eet en drinkt. Wanneer je er een gezonde leefstijl op na houdt zal je dit altijd zien aan je huid, haar en nagels.

Visitekaartje

Je haar is je visitekaartje. Mooi golvend, gezond haar is echter niet voor iedereen zo maar  vanzelfsprekend. Heel veel mensen hebben altijd al roos en dun haar gehad. Dat zit in je genen en meestal kun je er niets aan doen. Óf je moet de juiste verzorgingsproducten gaan gebruiken… Met de shampoo’s van Head & Shoulder ben je in ieder geval al een eind op weg op verzorgd haar te creëren. Deze puur verzorgende shampoo heeft veel invloed op je haar en hoofdhuid en is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen. Een haarverzorgingsproduct wat al jaren zijn diensten aan vele haardossen heeft bewezen.

Groot assortiment shampoo’s

Head & Shoulder heeft in de loop der jaren het assortiment uitgebreid naar vele soorten shampoo’s. Het is niet alleen maar de anti-roos maar heeft ook nog andere kwaliteiten.

Glad & Zijdezacht

Speciaal bedoeld voor mensen met pluizig haar. Deze shampoo zorgt dat je haar weer glad en glanzend word.

Menthol fresh

Het haar krijgt een gehydrateerde uitstraling en voelt door de menthol-extracten fris aan.

Diepgaande reiniging voor mannen

Een shampoo die houtskool bevat voor diepgaande reiniging. Verwijdert talg en vuil en geeft een absoluut schoon gevoel.

Shampoo tegen haaruitval, speciaal voor mannen

Deze shampoo is verrijkt met cafeïne voor sterker haar. Deze Men Ultra is voor alle haartypes.

Tegen een jeukende hoofdhuid

De jeukende hoofdhuid shampoo is speciaal ontwikkeld om jeuk de kop in te drukken. Deze shampoo bevat eucalyptus welke een verzachtende werking heeft. Jeuk ontstaat vaak door roos.

Bovenstaande producten zijn een kleine greep uit het assortiment van Head & Shoulders. Alle shampoo’s zijn anti-roos.

Leren plankdrager

Een wandplank aan de muur bevestigen is niet alleen leuk om naar te kijken, maar biedt ook extra ruimte om spullen op te zetten. Daarbij kun je denken aan planten, boeken en schilderijen. Een plank aan de muur kan worden gebruikt om een bepaalde verzameling op uit te stallen of gebruiksartikelen. Denk maar eens aan iemand met een klein kantoor aan huis. Super gemakkelijk om je pennen, potloden etc. op neer te zetten. Zo’n plank zorgt er voor dat je de hele dag alles bij de hand hebt en staat nog mooi ook!

Bevestigingsmaterialen

Om planken aan een muur te bevestigen kan gebruik worden gemaakt van verschillende mogelijkheden. Er bestaan planken waarbij je de bevestiging niet ziet, dit zijn de blinde wandplanken. Er zijn echter ook metalen hulpstukken die onder de plank en aan de muur bevestigd kunnen worden. Echter de meest populaire wandplanken van dit moment zijn de leren plankdragers. Een stoer, uniek product wat is gemaakt van soepel rundleer. Geeft het interieur een ander uiterlijk en past in vele woonstijlen. Of je nu een modern, klassiek of vintage interieur hebt, je haalt direct meer sfeer in huis.

Steigerplanken

De old look steigerhouten planken gecombineerd met de leren plankdragers hebben een natuurlijk uiterlijk en stralen warmte uit. De planken worden geleverd met het nodige bevestigingsmateriaal en de lederen banden zijn verkrijgbaar in 10 kleuren. Een set bestaat uit 2 banden.

Leren plankendragers cognac

Zoek je plankendragers in een cognackleur met mooie RVS sierkapjes, dan zijn dit de plankdragers die je regelmatig in dure woontijdschriften tegenkomt. Staan fantastisch in een Scandinavisch, landelijk of industrieel interieur. De warme leerkleur heeft een lichtgevlamde leertekening en heeft daardoor een warme uitstraling. Het sterke, stugge leer is 25 mm. dik en in staat om plank te dragen die 20 cm diep is. Kan gemakkelijk een gewicht van 20 kilo dragen.

Combineer deze plankdragers met een originele steigerhoutenplank en het plaatje is compleet!

Clean Air Optima

Luchtreinigers zijn producten die al wat langer bestaan maar welke steeds meer en meer worden gebruikt. We willen een goede kwaliteit lucht in onze huiskamers en fijne gezuiverde atmosfeer, vrij van bacteriën en allerlei stoffen. Een mooi voorbeeld van een luchtreiniger, die betaalbaar is en duurzaam is de Plasma ionisator luchtreiniger CA-267. Geluidsarm met 3-voudige filtertechniek. Alle pollen en zweefstofjes waar we last van kunnen krijgen worden gezuiverd. Tevens worden geuren geneutraliseerd. Mooi design wat past in kinderkamers, keukens en slaapkamers.

Voordelen van een luchtreiniger

Allergie en of astma

Vooral wanneer je last hebt van astma of allergie zijn luchtreinigers belangrijke producten. Deze zuiveren de lucht zodat een astmapatiënt gemakkelijker kan ademen. Soms, zo op het oog, kan een bepaalde ruimte er schoon en fris uitzien. Toch kunnen er huidschilfers van huisdieren en huisstofmijt aanwezig zijn. Een kind met allergie voor huisstof kan het zomaar benauwd krijgen in een ongefilterd vertrek.

Virussen in de lucht

Vooral in deze tijd met allerlei virussen in de lucht, is een luchtreiniger onontbeerlijk. Mensen met minder weerstand hebben sneller een vervelend virus te pakken. Schone lucht zal minder virussen en bacteriën bevatten.

Een mooiere huid en een beter humeur

Schone lucht in je woonomgeving verbeterd zienderogen je humeur en doet je huid glanzen. Een luchtreiniger zorgt automatisch voor een prettige sfeer en doet ontspannen. Vooral in de wintermaanden wanneer we meer binnen zitten, is schone binnenlucht ideaal voor je huid. Deze is dan minder droog en dof.

Beter slapen

Een muffe slaapkamer zorgt voor slechter slapen of de slaap niet kunnen vatten. Goed slapen geeft minder depressie en beter prestaties overdag op school of werk. Goed slapen zorgt dat je meer zorgeloos van het leven geniet. Schone lucht helpt zienderogen beter om goed te slapen. Gezondheidskwaaltjes verdwijnen en je hebt dus minder last van een verstopte neus, hoofdpijn of niezen.

Nike T Shirt

Geschiedenis van het T-shirt

Het huidige t-shirt werd in de vijftiger jaren gebruikt als ondershirt. Een soort van hemd dus.. Tegenwoordig is dit verandert als bovenkleding wat word gedragen in de zomermaanden en als hemd in de wintermaanden onder een overhemd of trui.

De basis

De basis van het ontwerp is uiteindelijk de hoofletter T. Leg een t-shirt maar eens op een vlakke ondergrond en je zult  snel de T ontdekken. T-shirts van tegenwoordig zijn verkrijgbaar met een ronde hals maar ook met V-hals. Ook zie je de long-sleeves. Een t-shirt in een wat langere vorm met lange mouwen zij erg populair. Nike T-shirts zijn er in vele vormen en kleuren verkrijgbaar.

Amerika

Van oorsprong komt het t-shirt uit Amerika. In het begin van de 20e eeuw, werd door de Amerikaanse soldaat het t-shirt als wit exemplaar gedragen onder het uniform. James Dean en Marlon Brando hebben het shirt populair gemaakt, door het in de vijftiger jaren in het openbaar te dragen. Niet als hemd maar als gewone kleding.

Niet meer weg te denken

Het T-shirt is heden ten dage niet meer weg te denken uit het straatbeeld van nu. Elk persoon, oud of jong heeft een t-shirt in zijn of haar garderobe. T-shirt’s zijn verkrijgbaar in vele variaties en kleuren.

Nike

Het Nike-t-shirt is verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Elk seizoen wordt weer een nieuwe collectie op de markt gebracht, welke actueel is en aangepast aan de kleuren die modern zijn.

Van oorsprong is Nike een merk wat veel door sporters werd gedragen. Hardlopen en fitness was ondenkbaar zonder Nike shirt. Maar tijden zijn inmiddels veranderd, Nike heeft meer en meer weten door te dringen op de huidige kledingmarkt. Het dragen van een Nike shirt is en blijft hip. Het is wel belangrijk dat het logo zichtbaar is.

M Line Kussen

Het hoofdkussen zoals wij deze kennen, heeft sinds de 19e eeuw grote ontwikkelingen doorgemaakt. Eigenlijk nog maar kort geleden bestonden hoofdkussens uit juten zakken gevuld met gras. Later kwamen hier leren zakken voor in de plaats, welke werden voorzien van zachte materialen zoals wol van een schaap. Mensen hebben de gewoonte om hun hoofd ergens op te leggen. Heel lang geleden gebruikte men als hoofdkussen een steen, later werd dit hout en nog veel later kwamen de porceleinen kussens in beeld. Gelukkig liggen deze tijden ver achter ons. Tegenwoordig hebben we hoofdkussens waar veertjes,dons, traagschuim of foam als vulling wordt gebruikt.

M line kussens

M line kussens zijn er in een aantal varianten. Niet gevuld met dons maar traagschuim of foam. Elk mens is anders en elke slaaphouding is weer anders. Zo is de energy pillow I soft voor elke slaaphouding geschikt. Of je nu graag op je buik of je zij slaapt, dit hoofdkussen is aan te passen aan jou persoonlijke voorkeur. Vormt zich naar de contouren van je hoofd en geeft een zachte ondersteuning.

De athletic pilow gevuld met traagschuim heeft een speciale uitsparing voor de nek. Het kussen ziet er een beetje uit als een vlinder en heeft een voortreffelijke drukverlaging en comfortabele neksteun. De optimale ventilatie zorgt, dat transpiratie snel wordt afgevoerd. Dit kussen is uitwasbaar en heeft een garantietermijn van 3 jaar.

Vervangen hoofdkussen

Het is verstandig om je hoofdkussen regelmatig te vervangen. Niet alleen uit hygiënisch oogpunt, maar het lichaam wordt ook ouder. Wanneer er klachten gaan optreden die te maken hebben met nek en schouders, is het zeker de moeite waard, je meer te gaan verdiepen in een nieuw hoofdkussen.

Levensduur

Elk type vulling heeft een andere levensduur. Een veren kussen moet minstens zes jaar mee. Schaf je een latex of dons gevuld hoofdkussen aan, dan is een levensduur van 5 jaar het maximum. Bedenk ook dat dons en veren vullingen gevoeliger zijn voor huisstofmijt.

Een synthetisch hoofdkussen heeft een levensduur van 4 jaar. Ga je voor een vulling met kapok dan is de levensduur hooguit anderhalf jaar.

Jan Van Haasteren Puzzels

Het maken van een legpuzzel is voor veel mensen dé manier om de tijd door te komen. Door de coronaperiode zijn veel mensen weer gaan puzzelen. Puzzelen is gezond! De linker en de rechterhelft van je hersenen worden gestimuleerd. Rechts worden je hersenen gestimuleerd om creatief te zijn en de linker hersenhelft zal op logische wijze proberen de stukjes puzzel te sorteren. Vindingrijkheid wordt gestimuleerd en je kan door veel te puzzelen beter problemen oplossen.

Dopamine

Dopamine is een geluksstofje, wat door het leggen van een moeilijke puzzel word aangemaakt. Je wordt dus gelukkiger wanneer je veel puzzelt. Mooie bijkomstigheid in sombere tijden.

Ontspanning

Puzzelen geeft een zekere mate van ontspanning. Lekker met je handen door de stukjes gaan en blij zijn wanneer er eentje past. Een geest stimulerende bezigheid die veel rust geeft.

Jan van Haasteren puzzels

Wanneer je een Jan van Haasteren puzzel maakt kan je je lol op. De van oorsprong striptekenaar Jan van Haasteren heeft een groot aantal puzzels ontworpen waar van alles op te zien is. De humor spat er vanaf. De echte Jan van Haasteren fan zoekt altijd naar de haaienvin die in elke puzzel aanwezig is. De haaienvin is hét handelsmerk van van Haasteren. Maar ook het zelfportret van Jan, het kunstgebit, Sinterklaas en de handjes komen elke keer weer terug in deze legpuzzels.

De collectie puzzels zijn er in 5000 puzzelstukjes maar ook van 54 stukjes. Voor ieder wat wils!

Een aantal thema’s die zijn gebruikt;

  • De kinderfeestjes puzzel met hyperactieve chaos en een enorme taart!
  • De welbekende kerstfeest puzzel met gehaaste mensen, kerstbomen en kerstmannen maar ook de Sint is nog aanwezig!
  • Kamperen in het Bos, laat op een nogal druk terreintje een veel te grote hoeveelheid tenten zien. Zwembadjes, spelende kinderen en vissende mannen.
  • Ook de dierentuin puzzel laat hilarische situaties zien waar je tijdens het leggen hartelijk om kunt lachen. Dus wanneer je een beetje vrolijkheid zoekt en van puzzelen houdt, is de aanschaf van een Jan van Haasteren een aanrader!

Panama Jack Sandalen

De schoenen die Panama Jacks verkoopt, staan bij de meeste mensen bekend als goede outdoor schoenen en boots die stoer en robuust zijn. Toch heeft Panama Jacks ook geweldige sandalen speciaal voor de dames. Prettig draagbaar door de schokdempende werking van de zolen. Deze zijn namelijk van kurk. Een natuurlijk materiaal waar je comfortabel en geluidloos op kunt lopen.

Basic, vrolijk en zwarte sandalen

De meeste vrouwen dragen sandalen in de zomermaanden wanneer het weer zonnig en droog is. De mooie vrolijke kleuren van de Panama sandalen geven een zomerse uitstraling aan je outfit. Maar ook bij een zwart basic jurkje staat bijvoorbeeld een rode sandaal helemaal top! Rood combineren met zwart in de vorm van sandalen, oorbellen en en rode tas geven het geheel een chique uitstraling.

Schaf je jezelf echter een paar zwarte sandaaltjes van Panama Jack aan, dan heb je een prima basic schoen die je altijd en overal kunt dragen. Elke outfit knapt ermee op. Of je nu een vrolijk zomerjurkje draagt of een zwarte pantalon of jeans. Zwart kan altijd!

Trendy en betaalbaar

De sandalen van Panama Jack zijn altijd modieus en scherp van prijs. Het zijn eigenlijk schoenen die je alleen in de warme maanden van het jaar draagt. Een aantal sandalen zijn voorzien van riemsluitingen, maar er zitten ook exemplaren in de collectie met een klittenbandsluiting. Deze sandalen zijn gemakkelijk aan te passen aan elke breedte van de voet. Sandalen lopen altijd veel beter dan een paar slippers omdat er achter de hak een extra bandje zit. Dit zorgt voor wat meer stevigheid.

Panama Jack Dames Sandalen Julia Menorca B1 – Rood

Een heerlijk sandaaltje wat ook kan worden aangeschaft in andere kleuren. Deze rode variant is echter een eyecatcher onder een zwarte outfit. Een rood suède schoen met een sleehak van kurk. Deze is 4 cm hoog en heeft een subtiel printje op het kurk. De sluiting op de enkel en de voorvoet zijn beiden voorzien van klittenband. Een rode rubber zool en een zacht leren voetbed maken het plaatje compleet.

Maxi Cosi Hoes

Een Maxi-Cosi kiezen is moeilijker dan je denkt. Er zijn enorm veel verschillende stoeltjes voor in de auto en natuurlijk wil jij de meest veilige. Maxi-Cosi is een merk autostoeltje en bij bijna alle ouders wel bekend.

Het is de bedoeling je kind in een veilig stoeltje te gaan vervoeren. Een aantal tips kunnen misschien helpen. Een onderzoek laat weten dat 8 van de 10 kleine kinderen niet op de veiligste manier worden vervoerd. Dit is best wel schokkend! Het zit hem in de losse gordels en een verkeerde installatie van het autostoeltje. Controleer als ouder altijd of je kind wel goed en veilig vast zit.

Een aantal fouten die veel worden gemaakt zijn; een niet correcte installatie van het autostoeltje in de auto. Laat je goed voorlichten en gebruik van te voren de gebruiksaanwijzing.

Vaak zit de gordel gedraaid en zit niet goed vastgeklikt. Ook zitten de riempjes veel te los. Het blijkt dat wanneer anderen, (opa en oma) het kind vervoeren, dit onveilig gebeurt. Zorg dat grootouders weten hoe de sluitingen etc. werken.

Onjuist gebruik van autostoeltjes kan grote gevolgen hebben.

Maxi Cosi autostoelhoezen

Behalve dat baby’s en kleine kinderen zo veilig mogelijk moeten worden vervoerd, is de Maxi Cosi hoezen ook een belangrijk onderdeel van het autostoeltje. Als voorbeeld nemen we de zomerhoes Maxi-Cosi CabrioFix Zomerhoes. Dit is een prettig product omdat het de baby lekker koel houd. Het materiaal waar deze hoes mee is gemaakt is van badstof en heeft een vochtopnemend vermogen. Heerlijk wanneer de temperatuur naar de 30 graden Celcius stijgt. Machine wasbaar.

Maxi Cosi Axiss Autostoelhoes – Lichtgrijs

Deze autohoes is er niet alleen in lichtgrijs maar ook in de kleuren blauw, cool-grey en roze. Een autostoelhoes welke naadloos aansluit op de Axiss autostoel. Het materiaal is badstof en neemt dus veel vocht op. Geeft tevens een goede bescherming van de bekleding van het autostoeltje. Comfortabele hoes die koel aanvoelt.