Wild eten

Restaurant Veluwe

Puur en gastvrij. Seizoensgebonden producten en een buitengewoon goede sfeer. En dat allemaal in een omgeving om van te watertanden. Centraal op de Veluwe, middenin de natuur, perfect voor kunstliefhebbers, fietsers en wandelaars, ligt Restaurant Veluwe. Alleen de omgeving al maakt hongerig en gelukkig is die omgeving elke dag van het jaar toegankelijk. De diversiteit van de natuur komt sterk overeen met de grote verscheidenheid aan gerechten die in de keuken geserveerd worden.

Geweldige locatie en een geweldige lunch- en dinerkaart

De locatie bepaalt voor een groot deel of iets leuk of geweldig is. Bij Restaurant Veluwe is het altijd geweldig en eet je tussen de middag of later op de dag alleen de beste gerechten. De lunch- en dinerkaart is zeer uitgebreid. Voor de lunch bijvoorbeeld, neem je het alom bekende 12-uurtje, tomatensoep, een broodje ambachtelijke kroket en een broodje carpaccio. Je kunt echter ook kiezen voor tortilla wraps, maaltijdsalades of gewoon een heerlijke tosti ham met kaas.

Heerlijk na een fikse wandel- of fietstocht

En wat dacht je van een uitsmijter of elke dag verse en overheerlijke belegde broodjes. Restaurant Veluwe biedt het allemaal; heerlijk bijvoorbeeld na een lange boswandeling of fikse fietstocht dwars door de prachtige natuur. Nog even over de broodjes; die worden onder meer belegd met filet americain, kalfskroketten en carpaccio van rund.

Restaurant Veluwe serveert de lekkerste seizoensgebonden gerechten
Restaurant Veluwe staat ook al bekend om de seizoensgebonden gerechten die je voorgeschoteld krijgt, terwijl er bovendien getracht wordt om zoveel mogelijk verse ingrediënten uit eigen streek te gebruiken. Uiteraard zijn ook de warme gerechten meer dan de moeite waard. Zo is het genieten van kipsaté met friet, biefstuk met friet, de ‘vangst van de dag’ met friet, waarbij er dus steeds sprake is van een wisselende vissoort. Ook de voorgerechten van restaurant Veluwe staan hoog aangeschreven, ook dan geniet je bijvoorbeeld van carpaccio van rund, huisgekookte runder ribeye, een steak tartaar, dun gesneden tong of zalm tartaar. Je kunt ook prima kiezen voor een van de vele soepen die in Hoenderloo – zie ook www.restaurantdeveluwe.nl- geserveerd worden.

De gerechten bij restaurant Veluwe zijn een traktatie voor de tong

Van buikspek en paling tot de Classic burger en de burger van de chef, het smaakt allemaal overheerlijk, zoals dat ook geldt voor de entrecote en de talloze vegetarische producten die aangeboden worden. Neem ook vooral je kinderen mee, want voor hen is er ook een speciaal menu beschikbaar, zoals je ook al kunt kiezen voor verrassingsmenu’s. De wijnkaart is indrukwekkend en dat zijn ook de desserts die je na neemt. Restaurant Veluwe staat in alles voor kwaliteit, sfeer en ultiem genieten. Dat doe je ook als je kiest voor een van de vele arrangementen in de vorm van bijvoorbeeld een warm- en koud buffet, een drankenarrangement en hapjesbuffet. En zo is er voor elke gelegenheid iets lekkers. Of beter: is er iets dat een traktatie voor je tong is. Geniet van de geuren en kleuren van de natuur en combineer dat met alleen het lekkerste eten. Het kan bij restaurant Veluwe (www.restaurantdeveluwe.nl)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>