Minimalistische Common Projects sneakers met gouden tintje

Sneakers en boots zijn er in vele soorten en stijlen, maar als je de perfecte combinatie van kwaliteit, design en comfort zoekt dan is Common Projects hét merk voor jou. Footwear van Common Projects valt op door de minimalistische vormgeving zonder schreeuwerige logo’s. Wel vind je heel subtiel op de hiel van elke schoen een in goud gedrukt nummer dat stijl, maat en kleur aangeeft. Dit rijtje van tien gouden cijfers heeft in de modewereld inmiddels een iconische status bereikt. De nieuwste collectie van Common Projects is verkrijgbaar bij Pauw.com.

Dit bijzondere merk werd in 2004 opgericht door de Italiaanse ontwerper Flavio Girolami en de Amerikaanse art director Prathan Poopat. De twee vrienden wilden de perfecte sneaker creëren met een mix van modern, fris design en traditioneel Italiaans vakmanschap. De schoenen moesten klassiek en tijdloos zijn. De eerste jaren brachten ze alleen collecties voor mannen uit, maar aangespoord door het alsmaar toenemende succes volgde in 2009 een complete sneakerlijn voor vrouwen. Ook breidde Common Projects het assortiment uit met een serie stijlvolle boots. De luxe sneakers en boots worden in Italië met de hand gemaakt van alleen de beste kwaliteit leer en suède.

Bij Pauw.com vind je een ruime keus aan schoenen van dit Italiaans-Amerikaanse modemerk. De retro Achilles low sneaker is een echte blikvanger die perfect past bij je zonnige zomeroutfit. Bekijk vooral ook de prachtige Chelsea boots, verkrijgbaar in diverse kleuren suède. Ook voor jou is er een sneaker of boot die helemaal bij jouw stijl past!