Loro Piana is een van de meest luxueuze merken op de Italiaanse kledingmarkt. Het design wat deze kleding uitstraalt, komt door het gebruik van de natuurlijke garens en stoffen. Klassieke stoffen als cashmere, worden benut om de meest fraaie jasjes op maat te maken. Fijne, wollen stoffen die comfortabel zijn om te dragen en die gebruikt worden om een perfecte pasvorm aan de kleding van Loro Piano te geven.

Familie Loro Piana

De uit Noord-Italië afkomstige familie, zijn als kooplieden begonnen in de jaren veertig met wollen weefsels. De fijnste stoffen worden geëxporteerd om er vervolgens de mooiste herenpakken van te maken. Loro Piana is een begrip op de Italiaanse kledingmarkt. Zowel voor de dames als heren heeft Pauw.com een uitgelezen selectie kleding van dit gerenommeerde Italiaanse merk. Het textiel van Loro Piana is van een hoogwaardige kwaliteit. Haal Loro Piana in huis om je garderobe uit te breiden met mode die jarenlang meegaat. Op eenvoudige wijze bij de webshop van Pauw.com aan te schaffen.

Luxe items

Een kledingstuk van Loro Piana is niet zomaar een broek of jasje. Alle kleding is van hoogwaardig materiaal gemaakt. Ook de hoeden, schoenen en tassen van Loro Piana geven een boost aan je outfit. Vilten hoeden zijn het paradepaardje van dit merk. Eén van de hoeden die overal bij gedragen kan worden is de hoed van bevervacht. Zacht, vederlicht en met zijn eigen ultieme glans heb je een aanwinst aangeschaft voor je outfit. Geeft een stoere uitstraling aan je persoonlijkheid en kan met verschillende mode items worden gecombineerd. Kijk voor meer informatie over dit merk op de desbetreffende website.