Veel mensen verzamelen messen. Niet om als wapen te gebruiken, maar simpelweg gewoon omdat zij messen erg mooi vinden. Daarnaast zijn zij natuurlijk ook goed te gebruiken tijdens bijvoorbeeld het survivallen. Een prachtig mes is het karambit, maar wat is een karmmbit eigenlijk precies en wat kun je er allemaal mee?

De afkomst van het Karambit mes

Het Karambit mes is afkomstig uit het Zuid-Oosten van Aziƫ. Het mes wordt gekenmerkt door de gebogen vorm, het lijkt bijna op een klauw.

De werking van het mes

Door de gebogen vorm van het mes is het mes heel erg nuttig om dingen mee te snijden. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden als snoeimes om planten mee te snijden, tot het doorsnijden van touwen of kabels. Er zit een gat in het mes waardoor je hem met een vuist vastpakt, dit zorgt ervoor dat je niet snel je grip verliest. Daarnaast kan je door deze goede grip ook meer kracht zetten op het mes, waardoor je harder zult snijden.

Kopen bij Dumpstore Hengelo

In Dumpstore Hengelo is een groot aanbod van Karambit messen beschikbaar. Er zijn veel soorten Karambit messen en dus ook veel soorten prijzen. Je kunt er vanuit gaan dat een Karambit mes zo tussen de twintig en honderdvijftig euro kost. De winkel levert snel, is betrouwbaar en het mes kan makkelijk geretourneerd worden mocht deze niet bevallen.

Wil jij dus ook een mes hebben? Een handig stuk gereedschap waar je vrijwel alles mee kunt snijden? Koop dan nu snel je Karambit mes!