Veel mensen denken bij Italiaanse mode vooral aan strakke pakken, chique jurkjes en elegante schoenen. Bij vrijetijdskleding zoals jeans wordt al snel richting Amerika gekeken. Voor liefhebbers van denim die de perfecte mix van Italiaans topdesign en stoere Amerikaanse jeansmode zoeken is er het gerenommeerde merk Adriano Goldschmied.

De Italiaanse modeontwerper Adriano Goldschmied wordt ook wel de Godfather Of Denim genoemd. Hij is de grondlegger van de moderne Italiaanse jeans. Na een aantal jaren voor diverse jeansmerken te hebben gewerkt besloot Adriano in 2000 onder zijn eigen naam topkwaliteit denim te gaan maken. Samen met de Amerikaanse ontwerper Yul Ku richtte hij in Los Angeles het premium merk Adriano Goldschmied op. De zeer succesvolle onderneming ontwikkelde zich al snel tot een toonaangevend lifestylemerk voor hem en haar. De kleding valt op door het eigentijdse, tikje chique vintage uiterlijk en de zeer zachte denimstoffen die worden gebruikt. Het stijlvolle merk kreeg ook volgers onder Amerikaanse celebrities zoals Eva Longoria en Oprah Winfrey. De nieuwste collectie Adriano Goldschmied kleding voor mannen en vrouwen is verkrijgbaar bij Pauw.com.

In het exclusieve assortiment vind je de prachtige en zeer zachte broeken in de ‘Stilt’ stijl met de voor dit merk zo bekende ‘cigarette’ slim fit, met net iets rechtere pijpen dan bij een skinny ontwerp. Ze zijn niet alleen verkrijgbaar in blauw en zwart, maar ook in zomers wit, chique grijs en opvallend donkergroen. Alle AG jeans bij Pauw.com zijn zorgvuldig afgewerkt met fraaie stiksels en hebben een perfecte pasvorm voor het ultieme draagcomfort.