Categorie: Dumpstore

De perfecte handboog kopen.

Waar kun je tegenwoordig een mooie en perfecte handboog kopen? Bij kruisboogkopen.nu natuurlijk! Iedereen in Nederland, van jong tot oud, kan een handboog kopen, ze worden namelijk niet als wapen aangemerkt door de Nederlandse Wet. Er zijn complete basissets verkrijgbaar die bestaan uit een recurve handboog, een aantal pijlen en een paar blazoenen (blazoen is het doel, ook wel de roos genoemd). Je kunt er ook armbeschermers, een pijlhouder en een doelpak, waar je de blazoenen op kunt prikken, bij bestellen.

Assortiment en materialen

In principe zijn de meeste handbogen gemaakt van hout, van gelaagd hout of van composiet en kunststof. De vroegere Turkse recurved bogen die gigantische afstanden konden overbruggen waren van composiet gemaakt. Tegenwoordig kun je kiezen uit: recurvebogen, compoundbogen en longbows. Allemaal handbogen van top kwaliteit. Er zijn handbogen voor beginners en gevorderden. Voor kinderen en voor volwassenen. Voor recreatieve doeleinden en voor handboogkampioenschappen. Omdat er zo ongelooflijk veel mogelijkheden zijn is het verstandig je goed voor te laten lichten en op deze manier de juiste handboog bij jouw postuur en karakter te kiezen. Op onze site kun je gemakkelijk zien welke voor jou de beste is. Daarnaast is het, zeker als je aan wedstrijden meedoet, ook van belang om naar de schieteigenschappen en de snelheid van de pijl te kijken. Veel plezier met kiezen!

Prachtige karambits koop je bij Dumpstore Hengelo!

Veel mensen verzamelen messen. Niet om als wapen te gebruiken, maar simpelweg gewoon omdat zij messen erg mooi vinden. Daarnaast zijn zij natuurlijk ook goed te gebruiken tijdens bijvoorbeeld het survivallen. Een prachtig mes is het karambit, maar wat is een karmmbit eigenlijk precies en wat kun je er allemaal mee?

De afkomst van het Karambit mes

Het Karambit mes is afkomstig uit het Zuid-Oosten van Aziƫ. Het mes wordt gekenmerkt door de gebogen vorm, het lijkt bijna op een klauw.

De werking van het mes

Door de gebogen vorm van het mes is het mes heel erg nuttig om dingen mee te snijden. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden als snoeimes om planten mee te snijden, tot het doorsnijden van touwen of kabels. Er zit een gat in het mes waardoor je hem met een vuist vastpakt, dit zorgt ervoor dat je niet snel je grip verliest. Daarnaast kan je door deze goede grip ook meer kracht zetten op het mes, waardoor je harder zult snijden.

Kopen bij Dumpstore Hengelo

In Dumpstore Hengelo is een groot aanbod van Karambit messen beschikbaar. Er zijn veel soorten Karambit messen en dus ook veel soorten prijzen. Je kunt er vanuit gaan dat een Karambit mes zo tussen de twintig en honderdvijftig euro kost. De winkel levert snel, is betrouwbaar en het mes kan makkelijk geretourneerd worden mocht deze niet bevallen.

Wil jij dus ook een mes hebben? Een handig stuk gereedschap waar je vrijwel alles mee kunt snijden? Koop dan nu snel je Karambit mes!