Vader zoon uitje

Beste Vader zoon uitje

Een dagje op stap met pap is voor alle zonen een geweldig dagje uit. Het is een ideale manier om de band tussen vader en zoon extra sterk te maken. Het maakt niet uit of je net vader bent geworden, of als volwassene met je vader op stap wilt. Even lekker mannentijd en er goed tussenuit. Er is tijd voor stoere actie en extra aandacht van papa alleen. Wil je weten wat de leukste uitjes voor vader en zoon zijn? Wij hebben de beste uitjes voor vader en zoon op een rij gezet, zowel voor jong als oud.

Mountainbiken

Even flink energie loslaten, lekker vies worden en ook nog goede gesprekken voeren. Mountainbiken is een geweldige activiteit en uitje voor vaders en zonen. Ga naar een mooi natuurgebied met goede mountainbike paden en geniet een hele dag van plezier op de fiets.

Skydiven

Houden jullie allebei van spanning en sensatie? Laat de vrouwen thuis en ga samen de sprong maken. Kies voor een skydive sessie. Je leert gauw de basisvaardigheden en kunt samen met een instructeur de eerste sprong maken. Samen een spannend avontuur beleven is een geweldig uitje voor vader en zoon.

Dierentuin of aquarium

Is jouw zoon gek op dieren en kan hij hier uren over praten? Dan is een dagje samen met pap naar de dierentuin een perfect uitje. Samen kunnen jullie alle dieren bekijken en vader kan meer vertellen over de dieren. Het is een leuk en educatief uitje.

Een museum bezoeken

Vind je het belangrijk dat jouw zoon een goede culture opvoeding krijgt? Dan is een museumbezoek natuurlijk een fantastisch idee. Er zijn genoeg musea die moderne en interactieve programma’s aanbieden. Dit is ideaal voor jonge kinderen om kennis te maken met een museum. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje naar het Scheepsvaartsmuseum?

Lasergamen

Nodig wat bevriende vaders en zoons uit en ga met z’n allen lasergamen. Geniet van even alleen mannen onder elkaar, actie en een geweldige game. Dit is een uitje waar zowel vader, als zoon, het nog jaren over zullen hebben.

Wandeling in de natuur

Geniet van een wandeling door het bos of een natuurgebied. Je kunt dit extra interessant maken door online een speurtocht te zoeken. Zoek bijvoorbeeld bepaalde vogelsoorten, bloemen of specifieke elementen uit het natuurgebied.

Geo caching

Een andere manier om een wandeling toch net wat leuker te maken, is door te geo cashen. Dit is een unieke manier van speurzoeken. Je kunt online genoeg geo cash routes vinden. Dit is een speurtocht aan de hand van co├Ârdinaten. Bij ieder punt, is er een nieuwe co├Ârdinaat te vinden. Na de reeks te volgen, kom je uiteindelijk bij het eindpunt aan.

Bezoek een sportclub

Is de liefde voor de sport met de paplepel ingegoten? Dan is het natuurlijk een perfect uitje voor vader en zoon om een geliefde sportclub te bezoeken. Je kunt hier op dagen dat er geen wedstrijden zijn een rondleiding krijgen of het bijhorende museum van de sportclub bezoeken.

Naar een sportwedstrijd gaan

Ook is het natuurlijk een ideaal uitje voor vader en zoon om een sportwedstrijd bij te wonen. De sfeer in het stadium, de snacks en natuurlijk de wedstrijd zelf maken het tot een favoriet vader en zoon uitje.

Een drankje doen

Of het nu op jonge leeftijd een fristie is of op latere leeftijd een biertje, samen een drankje doen is altijd een goed idee. Bestel er direct iets lekkers bij en maak gebruik van deze tijd om eens goed bij te praten.

Poolen

Wanneer je zoon wat ouder of volwassen is, is een avondje naar de poolbar een geweldig uitje voor vader en zoon. Speel een rondje pool, bestel en drankje en geniet van de tijd samen.

De bioscoop

Op een regenachtige dag kan het lastig lijken om een leuk uitje te vinden. Dan is een film kijken in de bioscoop natuurlijk altijd een goede optie. Kies samen een leuke film uit, koop een grote bak popcorn die samen met mama niet zou mogen en geniet samen van een gezellig middagje film.

Winkelen

Shoppen echt iets voor vrouwen? Nee hoor, ook vaders en zoons kunnen op alle leeftijden een geweldig uitje beleven aan winkelen. Ga samen de stad in en slaag beide voor een nieuwe outfit.

Ben jij nog op zoek naar een leuk uitje voor jou en jouw zoon, of juist voor een uitje samen met jouw vader? Maak dan gebruik van de bovenstaande tips. Maak samen de leukste avonturen mee en sterk de band tussen vader en zoon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>