10 Vaderdag cadeau tips 1

10 Vaderdag cadeau tips

Vaderdag

Evenals dat we moederdag vieren wordt vaderdag ook als feestdag gezien. Papa lekker verwennen op de 3e zondag in juni, met een mooi cadeau en een ontbijtje op bed. Sinds de jaren ’60 is het  vaderdag vieren in opkomst, maar  werd in de jaren ’70 en ’80 pas echt populair. De papa’s en opa’s mogen ook best eens in het zonnetje worden gezet met tekeningen van kinderen en kleinkinderen. Ben je op zoek naar een mooi, betaalbaar cadeau voor vaderdag, check dan onderstaande lijst met 10 tips voor een cadeau op vaderdag!

Lekker luchtje

De meeste vaders en opa’s vinden een lekker luchtje belangrijk. Echter zij kopen het niet zo snel voor zichzelf, wat vrouwen weer wel doen. Ouderwetse after shave geuren als “Old Spice”en “Tabac”bestaan nog steeds.  De moderne en wat jongere man zal echter een aftershave geur van deze tijd meer waarderen. “van Gils” heeft heerlijke geuren evenals “Vercase”. Een lekker luchtje is gemakkelijk online aan te schaffen.

BBQ schort

Is je man of vriend een fervent barbecuer? Hoe leuk is het dan om een BBQ schort cadeau te doen met zijn naam erop gedrukt. Een origineel cadeau wat zeker in de smaak zal vallen. Er zijn webwinkels die zelfs bedrukkingen kunnen realiseren in de vorm van een foto!

Bijzondere biertjes

Sommige mannen zijn echte bierdrinkers! Maar om nou met een krat bier aan te komen op vaderdag is wel heel gemakkelijk. Ga eens naar een winkel waar men gespecialiseerd is in verschillende biersoorten. Leuk voor man of opa om eens wat anders te drinken. Ook online zal je zeker een aantal webwinkels tegen komen waar je bijzondere bieren kunt bestellen.

Een boxershort

Er zijn schitterende boxershorts te koop waar je een door jouzelf uitgekozen tekst op kunt laten drukken. Dit kan een sexy tekst zijn maar ook een kreet als “superpapa!”

T-shirt voor papa en zoon

Is het niet grappig om, al of niet bedrukt, een t-shirt aan te schaffen voor vader en peuterzoon? Geeft een leuke uitstraling wanneer je met beide mannen op stap gaat!

Herenarmband

Je ziet het tegenwoordig steeds meer, de armband voor mannen. Niet alleen de jonge man maar ook de oudere heren worden regelmatig gespot met een mooie armband. Vooral de leren armbanden met een metalen insteekverbinding zijn actueel.

Lekker borrelplankje

Veel vaders houden van een drankje op zijn tijd. Hoe leuk is het om als vriendin een lekker borrelplankje aan te schaffen. Dit kan op simpele wijze online. Wil je er een persoonlijke touch aan geven? Maak dan zelf zo’n borrelplank. Koop een mooie doorleefde plank en schaf producten aan waar je man, vader of vriend gek op is. Lekkere gevulde pepertjes, een mooi stukje kaas en pittige worstplakjes geven een plankje een aantrekkelijke uitstraling.

Zomerpakket

Voor zowel vrouwen als mannen zijn zomerpakketten helemaal van deze tijd. Neem bijvoorbeeld het zomerpakket bierproeverij, zomerpakket tapas of een pakket wat gericht is op zonnen en bruin worden. Een geweldig uniek cadeau wat helemaal kan worden afgestemd op de man van nu!

Vaderdag cadeau geknutseld door je baby

Eén van de mooiste cadeaus die een papa kan krijgen is natuurlijk een zelfgeknutseld cadeau van je baby. Kinderen op de basisschool maken meestal tijdens het knutseluurtje op school een mooi vaderdagcadeautje. Maar een baby is afhankelijk van zijn moeder. De website https://www.24baby.nl/ biedt een aantal leuke knutselideetjes. Wat te denken van een schilderij met de handjes en voetjes van jou kindje. Kijk op de website en laat je inspireren.

Gereedschap

Klusvaders hebben altijd behoefte aan gereedschap. Probeer eens bij je knutselman te polsen wat hij nog niet in zijn gereedschapskist heeft. Papa is altijd blij met een nieuwe hamer of schroevendraaierset!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>